sâmbătă, 21 septembrie 2013

NU CRED CĂ E O SIMPLĂ COINCIDENȚĂ

NU CRED CĂ E O COINCIDENŢĂ
Scris de: Marin Neacșu    
 
Am mai spus-o în alte ocazii, coincidenţele se întâmplă de regulă odată la câteva zeci de ani şi ar trebui să se petreacă în mod aproximativ egal în bine şi în rău. Când însă acestea se “întâmplă” atât de des, şi numai pe o latură a evenimentelor, numai când trebuie să mi se ia un drept, să fiu furat, minţit, înjosit, manipulat, verificat, urmărit, înregistrat, monitorizat, batjocorit, eu nu cred în coincidenţe.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani nici un guvern, nici un preşedinte, nici un partid, nu au reuşit să construiască altceva decât vile.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani încoace, toate combinatele, întreprinderile, fabricile care produceau ceva ce era căutat şi avea valoare, industria chimică, petrolieră, agricultura, industria naţională de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de maşini şi utilaje au căzut toate, s-a ales praful de ele, au dispărut aşa neplanificat.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul flota comercială a unei ţări poate să dispară aşa dintr-o dată şi nimeni nu e vinovat de asta, ca şi cum ar fi dispărut sau ar fi fost vândută pentru că nu mai aveam nevoie de ea, fără să punem nimic în schimb.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că toate combinatele siderurgice ale ţării au încăput pe mâna unei puteri străine, a reprezentantului unei ţări care nici acum, după 100 de ani nu ne-a înapoiat tezaurul dat spre păstrare. Nu cred că este o coincidenţă acest act de trădare naţională.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani, înainte de fiecare mandat de preşedinţie sau alegeri, candidaţii principalelor partide sau trimişi ai lor, fac vizite mai mult sau mai puţin oficiale în ţările licuricilor.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că la conducerea ţării, în parlamentul României, în guvern, la preşedinţie, apar mereu persoane cu dosar penal, aflaţi în cercetări, cu dosare de plagiat, incompatibilitate, persoane şantajate şi şantajabile, a căror probitate morală este nu numai îndoielnică ci de-a dreptul scandaloasă, numai bune de manipulat.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toată justiţia română sunt aleşi în fruntea ei exact cele mai controversate persoane, dar reevaluate, unii cu procese pierdute la CEDO pentru abuz, că nu mai avem judecători buni în România încât suntem nevoiţi să numim procurori pe post de judecători la CCR, sau că din toţi jurişti României cel mai bun de ministru al justiţiei este o rudă a primului ministru, aşa cum cel mai bun pentru funcţia de șef al SMG este un nepot al soţiei preşedintelui.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că toţi escrocii internaţionali investesc în România, că aceştia sunt desemnaţi să negocieze “privatizări” strategice din România.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toate privatizările efectuate, nici una nu a reuşit şi toate întreprinderile privatizate au ajuns în faliment, că practic nu mai avem nimic care să meargă în această ţară, nici energie, nici transporturi, nici industrie de armament, nici păduri şi, în curând, nici ape care vor fi otrăvite prin metoda RMGC sau Chevron.
 
Nu cred că este o simplă coincidenţă faptul că sistemul educaţional este la pământ, că renumita şcoală românească nu mai există, că şcoala românească scoate numai EBE şi Mareani aşa cum se exprima eufemistic primul ales al ţării, realizatorul unei “capodopere”. Nu este o coincidenţă faptul că în loc să ridicăm ștacheta învăţământului, noi căutăm soluţii să dăm şi proştilor diplomă, să avem nu numai proşti cu diplomă cum déjà avem, dar şi diplomă pentru proşti.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că nu mai avem industrie de apărare, nu mai avem armată, nu mai avem cu ce ne apăra ţara am transformat gradele militare în cocarde pe umerii prietenilor şi slujitorilor politici, că generalii armatei intră în puşcărie mai repede decât membrii clanurilor mafiote, că armata, ca întreg poporul este dezbinată, ajungându-se ca militarii să fie consideraţi coada de topor, sau “minerii” unui partid sau altul.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că se dărâmă spitale şi se înmulţesc cimitirele, că doctorii ne pleacă în străinătate, iar în ţară ne umplem de reprezentanţii a sute de “misiuni evanghelice” care găsesc aici toate condiţiile pentru îndobitocirea celor cu diplomă de prost.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că în loc să fim uniţi, în loc să ne manifestăm ca o naţiune suverană, noi cedăm suveranitatea unor organizaţii sau structuri care nu urmăresc decât spolierea acestei ţări şi ne mai şi federalizăm sub deviza “cu cât le dăm mai mult din ceea ce mai avem, cu atât vom primi şi noi câte ceva de ros”.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că numai la noi se vorbeşte de autonomie, regionalizare, drepturile minorităţilor în timp ce în alte ţări curios, nu sunt astfel de probleme, deşii românii din alte ţări nu au nici şcoli în limba română, nici universităţi şi nu sunt nici lăsaţi să îşi folosească limba română în administraţia locală, dar să mai fie declarată limba română ca limbă oficială.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că nu mai avem nimic şi ne pierdem treptat şi conştiinţa de neam aşa cum nu este o coincidenţă nici faptul că din toată biblioteca Romei au “dispărut“ fără să se ştie cum, exact volumele care vorbeau despre daci.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că pământul sfânt al vechii Dacii, toate centrele energetice şi spirituale ale acestui pământ, Munţii Orăştiei, Munţii Buzăului, Bucegii, sunt cercetate, investigate, scormonite, luate în arendă sau cedate pentru “ dezvoltare” turistică, sau pentru “antrenamente militare” reprezentanţilor unor ţări care în toată istoria ne-au adus numai “bucurii”.
 
Nu cred că este o coincidenţă faptul că toate guvernele şi conducerile partidelor, candidaţii la preşedinţie aveau şi au în componenţă sau erau şi sunt membrii ai unor loje masonice.
 
Bonus:
Acum două - trei săptămâni, a explodat ştirea că serviciile secrete americane au determinat marile firme IT, marile site-uri să le pună la dispoziţie datele şi corespondenţa cetăţenilor pe care ei îi consideră “dangeroşi” fără a fi dovediţi, fără a nici o justificare măcar şi nu numai de la ei din ţară ci din întreaga lume. Europa a reacţionat. Unele ţări cer explicaţii. Altele dau ... aprobări.
 
Acum câteva zile, România a fost vizitată de conducătorii serviciilor secrete din cele mai puternice state ale lumii. Cine ştie cum se planifică aceste vizite câte măsuri de securitate şi discreţie se iau cu ocazia acestor vizite, ştie că este imposibil ca cele două vizite să nu aibă legătură între ele, pentru că altfel ar fi fost decalate în aşa fel încât să nu existe nici cea mai mică bănuială că s-ar fi putut vedea.
 
De la vizita celor doi, în Transnistria au reînceput problemele, ruşii si-au adus aminte de transnistreni. Românii nu.
 
Acum două zile, yahoo mail a cerut clienţilor săi să îşi reînnoiască parola, să o schimbe pretextând o “îmbunătăţire “ a serviciilor de securitate a contului.
 
De două zile RDS-RCS cel puţin în Craiova, nu mai merge, “a căzut unul din servere”. Vor urma alte oraşe.
 
Crede cineva în coincidenţe?

4 comentarii:

 1. Toata lumea vede ceea ce se intampla si de f mult timp astept ca cineva sa ia atitudine...dar cine? ma tot laud in lume ca avem, ca mai avem, Oameni inteligenti, minti scipitoare, personalitati,care din pacate baga capul in nisip pt ca se ivesc mereu impostori, la toate nevelele, pregatiti sa curme orice incercare de riposta...
  Noi, cei mici si multi,stam si asteptam sa Ce???
  Haideti oameni buni sa nu ne mai lasam calcati, furati, discreditati, minimalizati.
  Va rog, pt viitorul copiilor si nepotilor ns luati atitudine.Multumesc MOlaru si pt acest protest.
  Nana

  RăspundețiȘtergere
 2. Legat de alineatul 15, iată de ce "în alte ţări, curios, nu sunt astfel de probleme":

  http://maghiaromania.wordpress.com/2010/10/05/autonomiile-inexistente-din-europa-fotografiivideo/

  RăspundețiȘtergere
 3. Istoria arata ca principiile organizarii si extinderii stapanirii Imperiului Roman au inclus "taierea radacinilor", "stergerea memoriei", convertirea credintei si manipularea culturala (lumea helenica a fost maestrul furatului de cultura si spiritualitate, "grecizare" a graiului, si siluire a simbolurilor grafice utilizate in scris, etc...) - aceste ingrediente cu rol de "creare" a OMULUI NOU nu reprezinta o noutate.
  In Apus, dupa schisma papistasa, acelasi Primat (sef de institutie) a "impartit" teritoriul inperiului in mai multe halci (de ros, de exploatat efficient!) si le-a pus nume - astazi sint "tari" n Europa... a "uns" imputerniciti = regi "facuti" cu inscris/bula. sceptru si coroana... a construit o retea de executanti care puteau sa-si faca cheful in huzur si degradare morala.
  Doar tara noastra este formata de oamenii pamantului ne-stramutati de nicaieri, cu traditie si spiritualitate evaluate in mii de ani, din vremurile cand Dunarea avea 2 parti separate, Istrul si Raul mare (Okeanos Potamos), de cand Panonia era sub apa iar Vestul Europei inca nu se dezgetase dupa ultima claciatiune...
  Toata activitatea Apuseana a supusilor (followers - cei ce il urmeaza, asculta de) Papei a fost de expansiune, deznationalizare, exploatare.
  Nu a mers cu forta armata, s-a diluat Imperiul in mai multe entitaati statale, coordinate la inceput de la Ravenna, ulterior de la Vatican (cand Imparatul nu mai detinea calitatea de Primat "religios")...
  Nu amers nici cu Hitler (obsedat de Arianism ca "mtivatie" militarista, dominatoare), nu a mers nici indirect cu bolsevismul finantat, organizat si coordonat de bolsevismul iudaic...
  Nu a reusit (Apusul) sa "creeze" omul nou in est, unealta vorbitoare similara membrior populatiilor "avansate" materialiceste, economic.
  Sfidarea Ortodoxa fata de nebunia auto-intitulatului vicar de la Roma (Vaticanul este un teritoriu in afara legilor modern, ca si City-ul Londonez care nu este in jurisdictia britanica, asa cum este si Washington DC care nu se afla in jurisdictia federala...) - deci sfidarea pretentiilor de Universalism este panza rosie din fata taurului...
  Uiversalismul pretins de Papa (sustinut si urmat de absolut toate statele occcidentale si cele din Americi, Australia, N. Zeelanda, cam 3/4 Africa si (mai mult) in statele din Sud Estul Asiei) este baza Globalismului, a "noii ordine mondiala", a falsului deziderat al unui govern mondial unic.
  In acest nou spatiu, alterat fundamental din perspectiva spiritual, impropriu pentru mentinerea caracteristicilor distincte nationale ..... mirajul fericirii materiale este motorul ruperii de neam si tara, este parghia de mutilare a constiintei si desfiintare a legaturilor organice cu neamul si pamantul din care provine omul.
  (va continua)

  RăspundețiȘtergere
 4. (continuare)
  Nu este o coincidenta si se poate spune ca la "carte" - NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!
  Atacul concertat in plan economic, juridic, financiar, educational, politic, administrative, INFORMATIONAL, MEDIATIC nu poate fi contracarat de majoritatea indivizilor care formeaza populatia supusa stresului.
  Ar rezista doar indivizii care inteleg ce e intampla si care au credinta - cum se zice - "tare".
  Spunea actorul.... poporul roman este acum un grup mic si rasfirat prin marea populatie vietuind teritoriul tarii muma... Fiindca poporul traieste, populatia functioneaza, poporul isi iubeste pamantul frunza, floarea, apa..., populatia le tranzactioneaza.
  Pentru popor (neam) multe sunt valorile care nu pot fi pret(al)uite, pentru populatie "time is money", totu-i de vanzare, ar face "orice" pentru bani.
  Privim in jur, vedem animalul cu fata de om, care poate vorbi, este imbracat, foloseste toate bazaconiile digitale... si constati ca este un semi-obiect terorizat de frica (a lipsei de bani, a imbolnavirii, a agresivitatii celor din jur, etc) si convins ca doar banii (sa puna mana pe ei) ii rezolva toate, toate problemele....
  Unelte vorbitoare, semi-zombie, omul "nou" visat de toti psihopatii din istorie, traind intr-o lume care adduce a feuda a imperiului roman, cu principii naziste mascate de slogane socialiste.
  "Vadit sunt vremurile de pe urma..." - spunea calugarul...
  Astfel de societate humanoid care isi taie craca pe care sta, care-si devoreaza membrii pe altarul eficientei economice... nu numai ca este la capatul jefuirii resurselor (de aici si violentele de tip razboinic din lume, in ultimii ani) ... ei bine, nici nu nmerita sa [supra?]-vietuiasca.
  Primul pas necesar este denuntarea asocierii cu Apusul satanizat, practice si avid-materialist.
  Al doilea este de bun simt - aduna-te cu cine te asemeni; asocierea in uniunea crestina (ca alta nu poate fi pe fata Pamantului - papistasii si opozantii lor, protestanti vechi si noi sint antemizati, in afara Bisericii vii a lui Hristos).
  Tarile ortodoxe trebuie sa se asocieze pentru a-si pastra fiinta nationala si a supravietui prin schimburi regionale.
  To ce are vestul este ori jefuit din Est, ori copiat si mediatizat ca margica din poveste, ori facut de cei din est care au plecat in vest. Daca dai la o parte minciunile ultimelor 16-17 secole vezi ca NU EXISTA COMPARATIE intre Apus si Rasarit! Doar folosirea fortei in haita, minciuna si degenerarea morala dau forta iluziei bunastarii material Occidentale.
  ... uitati-va la sediul UE de la Strasbourg sa intelegi ce "aspiratie" urmeaza noul Imperiu Roman se Apus...

  RăspundețiȘtergere