miercuri, 23 ianuarie 2013

CARDUL PRIVILEGE UNLIMITED

CoolBuy Club, un club privat, exclusivist, ai cărui membri beneficiază de servicii premium incluse și privilegii în rețeaua de parteneri, sare în ajutorul celor 550 de parlamentari. Le va oferi câte un Card Privilege gratuit și personalizat pentru a se putea bucura în continuare de privilegiile cu care s-au obișnuit, dar care ar putea fi semnificativ diminuate prin modificarea Statutului parlamentarilor, propusă de Valeriu Zgonea la data de 9 ianuarie.

Cardul Privilege de la CoolBuy Club este cardul celor privilegiați și are două variante: Card Privilege, disponibil în 50.000 de exemplare, care se adresează în primul rând “middle managementului” din companii, și Limited Edition - o ediție cu doar 5.000 de carduri, dedicată în special “top managerilor” și antreprenorilor de succes.

"Aleșii" neamului n-au așteptat să ajungă la mila publică a asociațiilor de bine(a)facere și în ședința de marți-trei-ceasuri-rele și-au votat, într-o majoritate confortabilă, un nou statut de parlamentari, recte "cetățeni privilegiați de rang superior". Accesul la privilegiile astfel legalizate se va face simplu cu ajutorul nelimitat al legitimației de senator sau deputat devenită astfel un Card Privilege Unlimited. Lista tuturor beneficiarilor și a privilegiilor o puteți găsi în Parlamentul României. Spre deosebire de cardul Limited Edition al clubului mai sus pomenit, Cardul Privilege Unlimited are fix 589 de beneficiari exclusiviști.


P.S.1 - În această speță am o primă nelămurire: oare cum o fi votat deputatul Aurelia Cristea, feblețea mea declarată, persoana în care mi-am pus oareșice speranțe de mai bine în noua legislatură?

P.S.2 - Oare când vom putea beneficia și noi, cetățenii de rang inferior (dar plătitori de biruri), de mult disputatul CARD DE SĂNĂTATE? În timp ce aleșii neamului se preocupă de asigurarea propriilor lor privilegii, samsarii sănătății naționale își bat joc în continuare de un întreg popor de fraieri (contribuabili).

Cardul privilegiilor nelimitate
RUȘINE!!!   

cardul speranțelor deșarte

Un comentariu:

  1. Aveti idee daca mai exista acest card pe piata, pentru ca am incercat sa-i contactez si nu reusesc sub nici o forma?
    Site-ul nu mai exista, numarul de telefon este inaccesibil, iar pe pagina de facebook ultima postare s-a realizat in Iunie 2015. Pe langa asta, cele mai recente articole pe net, despre acest card, sunt din Decembrie 2013.

    RăspundețiȘtergere